
על טעם ועל רוח
יום רביעי 20.1 בשעה 17:30
מנחה: אסף בן משה
מה משמעות הדבר להיות מה שאני אוכל? כמה האוכל שלנו באמת משפיע על מי שאנחנו? ולמה כשאנחנו מבשלים לאחרים אנחנו נוטים להשקיע בארוחת מלכים אך כאשר זה אנחנו לבד עם עצמנו בבית זה מסתכם במנה חמה? בסדנה זו נחקור דרך הכנת האוכל, סידור המטבח וטיפים פרקטיים לשיפור יכולות הבישול בבית את מערכת היחסים שלנו עם האוכל שלנו, שהיא למעשה השתקפות של מערכת היחסים שלנו עם עצמנו. דרך בישול, אוכל וקניית המצרכים שלנו הביתה אנחנו יכולים ללמוד על מה חשוב לנו היום בחיים, מי אנחנו באמת ומה אנחנו רוצים להיות.
על המנחה: אסף בן משה, 40, שף וקונדיטור עם נסיון של מעל 15 שנה במטבחים מקצועיים. מחבר ספר הבישול פורץ הדרך “על טעם ועל רוח” המדבר על מערכת היחסים שלנו עם אוכל, עם עצמנו ועם העולם. גר כיום בפרדס חנה, מבשל לסדנאות לחיבור לעצמי דרך אוכל ומעביר שיעורי בישול המחברות בין אדם, אדמה ורוח.
מה נבשל: כרוב בתנור הכי טעים שקיים בעולם, מרק של כרובית, בצל שרוף וקרם קוקוס, סלקים בתחמיץ מהיר עם ירוקים חריפים של חורף, פוקצ’ה, ויניגרט כמו שצריך, פסטה עם פסטו כמו של פעם בלי מכשירים, וטראפלס שוקולד.



על טעם ועל רוח

יוגה בחיי היומיום
ימי ראשון בשעה 8:30

ארונה יוגה עם ליה לייזר
ימי שלישי בשעה 8:30

מדיטציה בישיבה ובתנועה מודעת עם עמית עזז
ימי א'-ו' בין 8:00

מיינדפולנס לאמהות
ימי חמישי בשעה 9:30
