fbpx

לחם לכל פועל – המהפכה הבאה: מה הופך לחם למזין, וכיצד להפוך אותו לנגיש ככל האפשר

ספרית VOD פתוחה לחברי תודעה בריאה.

להתחברות או הרשמה לחצו כאן

אנומראל עוגן

אנומראל עוגן הוא אופה, חוקר אזרחי של דגן ולחם, יועץ ומורה אפייה.

על ההרצאה

מה הופך לחם למזין ובריא? ומה דרוש כדי שלחם מזין ומועיל בריאותית יהיה נגיש לציבור רחב ככל האפשר?

לחם, אולי מוצר המזון הבסיסי ביותר בעולם, עבר שינויים משמעותיים במאתיים השנים האחרונות. אחת מתוצאות התהליכים הייתה הפיכתו של לחם בעל ערך תזונתי גבוה למוצר הנגיש רק לקבוצות סוציו-אקונומיות גבוהות יחסית בעוד שהקבוצות המבוססות פחות ניזונות ממוצר תעשייתי שלא בלבד שאינו תורם תזונתית אלא מהווה נזק בריאותי פוטנציאלי.

בהרצאה נלמד את היסודות הביוכימיים שהופכים דגן למקור תזונה יעיל וטוב לאדם, נסקור את התהליכים החברתיים, חקלאיים וטכנולוגים שהביאו את הלחם מתפקידו כמקור התזונה העיקרי של רוב העולם למוצר תעשייתי חסר ערך תזונתי ברובו, היפוך המגמה החל משנות ה-70 של המאה העשרים ונדון במגמות נוכחיות ועתידיות ומה שנחוץ לקרות כדי שהלחם ישוב להיות מקור תזונה משמעותי ומואיל לאנושות.

 

שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter

תכנים נוספים שיכולים לעניין אותך

לחם לכל פועל – המהפכה הבאה: מה הופך לחם למזין, וכיצד להפוך אותו לנגיש ככל האפשר

שינוי גודל גופנים

תודה שבחרת להצטרף לרשימת התפוצה אנה מלא/י את המייל שלך כאן:

קהילה יקרה,

הפעילות שלנו מבוססת על נדיבות הלב,
ניתן להצטרף למפגשים באופן חד פעמי,
וכן על בסיס גישה ל-30 יום למפגשים השונים. 

נשמח לראותך,
מיכל גורל
תודעה בריאה

המערכת מתחברת, זה יכול לקחת כמה שניות...

קהילה יקרה,

הפעילות שלנו מבוססת על נדיבות הלב,
ניתן להצטרף למפגשים באופן חד פעמי,
וכן על בסיס גישה ל-30 יום למפגשים השונים. 

נשמח לראותך,
מיכל גורל
תודעה בריאה

כיף שחזרת!

אין לך עדיין חשבון?

המערכת מתחברת, אנא המתינו...

קהילה יקרה,

הפעילות שלנו מבוססת על נדיבות הלב,
ניתן להצטרף למפגשים באופן חד פעמי,
וכן על בסיס גישה ל-30 יום למפגשים השונים. 

נשמח לראותך,
מיכל גורל
תודעה בריאה

קהילה יקרה,

הפעילות שלנו מבוססת על נדיבות הלב,
ניתן להצטרף למפגשים באופן חד פעמי,
וכן על בסיס גישה ל-30 יום למפגשים השונים. 

נשמח לראותך,
מיכל גורל
תודעה בריאה

הרשמה ללחם לכל פועל – המהפכה הבאה: מה הופך לחם למזין, וכיצד להפוך אותו לנגיש ככל האפשר

קהילה יקרה,

הפעילות שלנו מבוססת על נדיבות הלב,
ניתן להצטרף למפגשים באופן חד פעמי,
וכן על בסיס גישה ל-30 יום למפגשים השונים. 

נשמח לראותך,
מיכל גורל
תודעה בריאה

תכני הכנס הכנס חלק מאירועי תודעה בריאה ופתוחים לך לצפייה. לקבלת ניוזלטרים יעודיים לכנס הצטרפו כאן לכנס ללא תשלום נוסף

בועז עמיחי

כתוב את הכותרת כאן

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

כיף שחזרת!

אין לך עדיין חשבון?

כמה משלמים? אתם מחליטים!

ההרצאות הן חלק מפרוייקט "“תודעה בריאה” – מרחב מקוון למודעות חברתית והתפתחות אישית

המבוסס על רצון טוב למען הקהילה. הצטרפו לקהילה וקבלו גישה לכל תכני “תודעה בריאה” למשך 30 יום בעלות מינימלית של 50 שקלים ועד 200 שקלים. אנחנו נדאג לתוכן האיכותי ואתם תחליטו כמה לשלם.

*המרצים בכנס משתתפים בשכר סמלי, ובכל הרצאה תוכלו לתמוך בהם בנפרד ככל שתחפצו​

לחינוך מיני מיטיב.

לחינוך מיני מיטיב

ההצטרפות לכנס מעניקה לכם כניסה לכל מפגשי הכנס, ובנוסף לכך גישה לתודעה בריאה במשך 30 יום 

בועז עמיחי

כתוב את הכותרת כאן

ראשון בבוקר

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

הרשמה לשידור לייב

קישור לזום

תודה שנרשמת

תודה שנרשמת למפגש שלנו.
מצורף לינק לכניסה דרך אפליקציית זום:

קישור לזום