
משמעות ותקווה בזמן אי-וודאות
יום שבת 6.3 משעה 18:00
מנחה: ד”ר תמי יגורי
היכולת לצפות מה יקרה לנו בחיים היא כמו תחזית מזג האוויר. כשמזג האוויר לא צפוי, יש על מה לדבר, יש מקום לניבוי ולחיזוי. מצב של אי-ודאות מעורר ספקות ופחד, מערער תחושת יציבות ומעמיד בסימן שאלה את היכולת להעריך מה יהיה.
בואו נחשוב על עצמנו רגע לפני הקורונה. מה הייתה התחזית? מה יכולנו לדעת כבר אז, בנקודה ההיא? ובתוך אי-הוודאות שבהווה נבחן: מה השתנה ונהרס? מה נשמר? איפה יכולות להיות צמיחה והתחדשות? ואיך כל זה שייך למשמעות בחיים?
על המנחה: ד”ר תמי יגורי, מומחית בינלאומית למשמעות חיים, מחברת הספר: “פתרון חידת המשמעות”, ובאנגלית: Unraveling Life’s Riddle. מרצה בכירה באקדמיה ומרצה פופולרית לקהלים נרחבים. בוגרת מנהל עסקים ופילוסופיה מהאוניברסיטה העברית. בעלת תארים שני ושלישי בפילוסופיה מאוניברסיטת תל אביב. מחברת ספרי עיון ומאמרים בפילוסופיה קיומית. מנחה סמינרים בתכניות הכשרת מטפלים. מרצה בתכנית “פסיכותרפיה וייעוץ אקזיסטנציאליסטי”. במשך עשר שנים עמדה בראש תכנית המאסטר בבריאות הוליסטית של שלוחת אוניברסיטת לסלי בישראל. יוצרת גישת “אמנות המשמעות” לניסוח וטיפוח משמעות בחיים.

פרטי יצירת קשר עם ד”ר תמי יגורי:
דף הפייסבוק של פתרון חידת המשמעות: https://www.facebook.com/YaguriTami/?fref=ts
דף הפייסבוק של Unraveling Life’s Riddle: https://www.facebook.com/TamiYaguri/?modal=admin_todo_tour


משמעות ותקווה בזמן אי-וודאות

צ’י קונג
ימי רביעי בשעה 8:30

יוגה עם לירז קינן וקנין
ימי רביעי בשעה 20:30

יוגה בחיי היומיום
ימי ראשון בשעה 8:30

ארונה יוגה עם ליה לייזר
ימי שלישי בשעה 8:30
