יפתח ברקת (“יפתח לחם”), אופה-אומן כבר מעל 20 שנה. התמחה באפיה מסורתית (לחמי שאור). במאפיה שמים דגש על תהליכים אטיים וטבעיים תוך שימוש בחומרי גלם משובחים, טבעיים ומלאים. לאורך השנים עסק יפתח גם במטבח הטבעוני (באירוח, ייעוץ ויצירת מתכונים ותפריטים עבור מסעדות), בהוראה (סדנאות לאופים חובבניים ומקצועניים) וכמובן באפייה (את הלחמים המיוחדים ניתן לפגוש בשוק האיכרים בנמל תל אביב בימי ששי). בשנים האחרונות לצד האפיה עוסק יפתח בגידול חיטות עתיקות, חיטות מורשת שלא גודלו פה דורות…. כל שנה גדל היבול וזו השנה הראשונה שהמאפיה מציעה גם לחמי מורשת!
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.