ניר לוי, שף מנטור לתזונה ובישול בריא – מנחה סדנאות בישול ובעלים של ״האקדמיה לקולינריה טבעית״. מומחה לתזונה טבעונית בריאה. את דרכי במטבח הבריא התחלתי במסע הראשון שלי להודו, שם למדתי לעומק את כוח הריפוי בתזונה לפי שיטת האיורוודה (הרפואה ההודית). ב 7 השנים שחייתי בהודו למדתי לעומק תזונה ובישול בריא, ניקוי רעלים ושמירה על אורח חיים בריא. מאז ועד היום, כבר 20 שנים שבהן אני חוקר, מבשל ומלמד קורסים וסדנאות לבישול בריא. המסר שלי הוא שאפשר לבשל אוכל טבעוני בריא, טעים ועשיר ולתת השראה לכמה שפע קיים באוכל מהצומח.
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.