איריס קליין

קליין מתרגלת, לומדת ומלמדת יוגה ויוגה תרפיה . מכשירה מורים ליוגה וליוגה תרפיה, מטעם ארגון סווסטה יוגה

כתובת: אשקלון שפות: עברית

על המנחה

מתרגלת, לומדת ומלמדת יוגה ויוגה תרפיה כשני עשורים. היא תלמידה ותיקה, אישית וקרובה של א.ג. מוהן (תלמידו המסור במשך 18 שנותיו האחרונות של קרישנמצ'ריה), אשתו אינדרה וגם ילדיהם ניתייה ודר' גאנש מוהן.
איריס מכשירה, באלהיוגה, מורים ליוגה וליוגה תרפיה, מטעם ארגון סווסטה יוגה, אותו יסדו המוהנים. באלהיוגה איריס מלמדת גם קבוצות של יוגה תרפיה.
עיקר עבודתה והתמחותה של איריס היא בליווי אישי, והוראה פרטנית לאנשים עם רקע, צרכים, קשיים ומטרות מגוונים מאוד.
קודם להתמסרותה ליוגה, איריס עסקה בעריכת דין בתחום תאגידים ותקשורת, והמשיכה ללימודי מנהל עסקים עם התמחות בפיתוח עסקי; תחום בו עסקה בארה"ב ובסינגפור. איריס חזרה ארצה עם משפחתה ב- 2010, לאחר שהות של כ- 17 שנים באנגליה, ארה"ב, סינגפור והונג קונג.

הרצאות ושיחות עם המנחה

תודה שבחרת להצטרף לרשימת התפוצה אנא מלא/י את המייל שלך כאן:

הכניסו את האימייל שרשום במערכת

אנא כתבו לנו דרך הטופס ואנו ניצור איתכם קשר בהקדם

כתוב את הכותרת כאן

ראשון בבוקר

בועז עמיחי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תודה שפנית אלינו.
אנו נבדוק את פנייתך וניצור איתך קשר בהקדם דרך האימייל.