מנהלת את מסעדת הרדוף – מסעדה צמחונית אורגנית, כבר 26 שנה. מרצה על תזונה מנקודת מבט מסורתית מול הורים, צוותי חינוך אנתרופוסופים, וסמינרים להכשרת מורים.
ספרה רב המכר ״בישול מלא חיים״ נמכר בהצלחה גדולה בארץ, תורגם לאנגלית תחת השם ״The Living Kitchen”, ומופץ ברחבי העולם.
מנהלת את מסעדת הרדוף – מסעדה צמחונית אורגנית, כבר 26 שנה. מרצה על תזונה מנקודת מבט מסורתית מול הורים, צוותי חינוך אנתרופוסופים, וסמינרים להכשרת מורים.
ספרה רב המכר ״בישול מלא חיים״ נמכר בהצלחה גדולה בארץ, תורגם לאנגלית תחת השם ״The Living Kitchen”, ומופץ ברחבי העולם.
על ההרצאה:
איך להחזיר את המטבח הביתי למזין, מרפא וללב הבית שבו מתרחשים החיים.
יוטקה מגלה את המסתורין ויחסי הגומלין בין הצומח לאדם, ולוקחת אתכם למסע שבסופו נבין איך חסה ירוקה נהפכת לדם האדום, איך האדם הוא בעצם צמח הפוך ועוד ועוד…
כולל הסברים פרקטיים לעבודה נכונה לניהול מטבח ביתי.
על המרצה:
יוטקה הרשטיין, מנהלת את מסעדת הרדוף 26 שנה ונותנת את ההרצאה הזאת להורים וצוות בגנים ובתי ספר אנתרופוסופיים ובסמינרים להכשרת מורים בארץ. הספר שלה “בישול מלא חיים” רב מכר עדיין בארץ ונמצא בעולם בתרגום לאנגלית “The living kitchen”.
על ההרצאה:
איך להחזיר את המטבח הביתי למזין, מרפא וללב הבית שבו מתרחשים החיים.
יוטקה מגלה את המסתורין ויחסי הגומלין בין הצומח לאדם, ולוקחת אתכם למסע שבסופו נבין איך חסה ירוקה נהפכת לדם האדום, איך האדם הוא בעצם צמח הפוך ועוד ועוד…
כולל הסברים פרקטיים לעבודה נכונה לניהול מטבח ביתי.
על המרצה:
יוטקה הרשטיין, מנהלת את מסעדת הרדוף 26 שנה ונותנת את ההרצאה הזאת להורים וצוות בגנים ובתי ספר אנתרופוסופיים ובסמינרים להכשרת מורים בארץ. הספר שלה “בישול מלא חיים” רב מכר עדיין בארץ ונמצא בעולם בתרגום לאנגלית “The living kitchen”.
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.