אביה קורן, תזונאית קלינית בחברת אומגה גליל. מטפלת באכילה רגשית, טרום סוכרת וסוכרת. בוגרת קורס ACT (מהגל השלישי של CBT).
אביה קורן, תזונאית קלינית בחברת אומגה גליל. מטפלת באכילה רגשית, טרום סוכרת וסוכרת. בוגרת קורס ACT (מהגל השלישי של CBT).
על ההרצאה:
המלצות התזונה הרשמיות של ארגוני בריאות בארץ ובעולם כוללות חומצות שומן רב בלתי רוויות אומגה-3 עבור האוכלוסייה הכללית ובייחוד עבור אוכלוסיות יעד (חולי לב וכלי דם, בריאות הנפש, הריון והנקה וכו’).
הסיבה לכך היא כי מחסור תזונתי באומגה 3 המהווה גורם סיכון למחלות כרוניות רבות, וחומצות שומן אלו חיוניות להתפתחות מערכת העצבים והמוח. בהרצאה נבין מהם המקורות התזונתיים לאומגה 3, מה התועלת הבריאותית ואיך ניתן למדוד את החסר באומגה 3.
על המרצה:
תזונאית קלינית בחברת אומגה גליל. מטפלת באכילה רגשית, טרום סוכרת וסוכרת. בוגרת קורס ACT (מהגל השלישי של CBT).
על ההרצאה:
המלצות התזונה הרשמיות של ארגוני בריאות בארץ ובעולם כוללות חומצות שומן רב בלתי רוויות אומגה-3 עבור האוכלוסייה הכללית ובייחוד עבור אוכלוסיות יעד (חולי לב וכלי דם, בריאות הנפש, הריון והנקה וכו’).
הסיבה לכך היא כי מחסור תזונתי באומגה 3 המהווה גורם סיכון למחלות כרוניות רבות, וחומצות שומן אלו חיוניות להתפתחות מערכת העצבים והמוח. בהרצאה נבין מהם המקורות התזונתיים לאומגה 3, מה התועלת הבריאותית ואיך ניתן למדוד את החסר באומגה 3.
על המרצה:
תזונאית קלינית בחברת אומגה גליל. מטפלת באכילה רגשית, טרום סוכרת וסוכרת. בוגרת קורס ACT (מהגל השלישי של CBT).
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.