צחי, מוכר כשף שעשה מהפכות במטבח הישראלי עם “”התרווד הוורוד”” האנינה והחלוצית שלו, אחרי שחזר מהשתלמוית במסעדות מובילות ועטורות כוכבים בגרמניה, שוויץ ושוודיה. צחי הנחה את התוכנית “”טעמים”” ואת “”מישהו לבשל איתו””, כתב על אוכל בעיתונים רבים ונטל חלק בספר האייקוני “”””Taste of Israel. אבל הלב שלו היה תמיד באוכל שיש לו תרומה נוספת, מלבד ההנאה של הרגע.
לבסוף עשה את הצעד והגשים חלום ישן בכך שסיים לימודי נטורופתיה במכללה לרפואה משלימה “”ברושים””. לאחר לימודי הנטורופתיה הוא מטפל בדבקות – ומספר כי מוצא בכך אושר גדול. “”הנטורופתיה דואגת למנוע חוסרים תזונתיים, לתת לך את כל המרכיבים שהגוף שלך צריך ורק אז להוסיף עוד כלים מהארסנל הרחב שלה. ולי גם חשוב שיהיה למטופלים שלי טעים, ממש ממש טעים. כך הם ימשיכו – וביננו, הנטורופתיה לא מתנגדת לזה.””
ולענייננו הוא מספר “”השיחות על המיקרוביום תמיד תופסות את המטופלים מופתעים ונותנות להם הבנה גדולה על מה שקורה אצלם, שם בפנים, פיזית ונפשית””
צחי, מוכר כשף שעשה מהפכות במטבח הישראלי עם “”התרווד הוורוד”” האנינה והחלוצית שלו, אחרי שחזר מהשתלמוית במסעדות מובילות ועטורות כוכבים בגרמניה, שוויץ ושוודיה. צחי הנחה את התוכנית “”טעמים”” ואת “”מישהו לבשל איתו””, כתב על אוכל בעיתונים רבים ונטל חלק בספר האייקוני “”””Taste of Israel. אבל הלב שלו היה תמיד באוכל שיש לו תרומה נוספת, מלבד ההנאה של הרגע.
לבסוף עשה את הצעד והגשים חלום ישן בכך שסיים לימודי נטורופתיה במכללה לרפואה משלימה “”ברושים””. לאחר לימודי הנטורופתיה הוא מטפל בדבקות – ומספר כי מוצא בכך אושר גדול. “”הנטורופתיה דואגת למנוע חוסרים תזונתיים, לתת לך את כל המרכיבים שהגוף שלך צריך ורק אז להוסיף עוד כלים מהארסנל הרחב שלה. ולי גם חשוב שיהיה למטופלים שלי טעים, ממש ממש טעים. כך הם ימשיכו – וביננו, הנטורופתיה לא מתנגדת לזה.””
ולענייננו הוא מספר “”השיחות על המיקרוביום תמיד תופסות את המטופלים מופתעים ונותנות להם הבנה גדולה על מה שקורה אצלם, שם בפנים, פיזית ונפשית””
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.