נשואה ואימא ל- 3 בגילאי העשרה, גרה בקיבוץ רבדים. בוגרת תזונה טבעית וצמחי מרפא במכללת רידמן. מנחת סדנאות בישול לילדים ונוער ולמשפחות שרוצות להכניס יותר בריאות הביתה. מעבירה את האהבה למתכונים בריאים לתוך סדנאות בהן היא מדריכה ילדים, נערים אימהות ואבות שרוצים לשנות. יוצרת התכנית לקידום אורח חיים בריא “בא לי בריא”, אותה העבירה ב- 5 שנים האחרונות בבתי ספר יסודיים, חטיבות ותיכונים באזור גדרה ובקיבוצים שבאזור מגוריה.
נשואה ואימא ל- 3 בגילאי העשרה, גרה בקיבוץ רבדים. בוגרת תזונה טבעית וצמחי מרפא במכללת רידמן. מנחת סדנאות בישול לילדים ונוער ולמשפחות שרוצות להכניס יותר בריאות הביתה. מעבירה את האהבה למתכונים בריאים לתוך סדנאות בהן היא מדריכה ילדים, נערים אימהות ואבות שרוצים לשנות. יוצרת התכנית לקידום אורח חיים בריא “בא לי בריא”, אותה העבירה ב- 5 שנים האחרונות בבתי ספר יסודיים, חטיבות ותיכונים באזור גדרה ובקיבוצים שבאזור מגוריה.
מנחה: עמית מורג
סדנת טורטיות מכסיקניות לכל המשפחה הלחם העתיק של המכסיקנים הוא הטורטיה . הטורטיה מתאימה למי שרוצה להוריד מעט גלוטן מהתזונה . אנחנו נכין אותה מקמח תירס וכוסמין. נכין מספר ממרחים גם הם ממכסיקו : צ’ילי נון קרנה ( בבישול קצר) גווקאמולי גרעיני תירס סלסת עגבניות פיקנטית בצל ירוק ועלי כוסברה קצוצים נלמד להכין טורטיות ולרדד אותן דק דק נמלא בממרחים בריאים וטעימים ונשב לארוחת טורטיות מכסיקניות עשירה ומשביעה
על המנחה: אני עמית מורג, נשואה ואימא ל- 3 בגילאי העשרה. בוגרת תזונה טבעית וצמחי מרפא במכללת רידמן. מנחת סדנאות בישול לילדים ונוער ולמשפחות שרוצות להכניס יותר בריאות הביתה. מאז שיש לי משפחה התחלתי לחשוב על הבריאות שלנו לזמן ארוך = אורח חיים בריא. שיניתי , בראתי מתכונים , ניסיתי חדשים, הכנסתי ירקות בכל ארוחה כחלק מחיינו… היום זה אולי פשוט לי , אז זה היה אתגר. היום אני מעבירה את האהבה שיש לי למתכונים בריאים לתוך הסדנאות שאני מדריכה בהם ילדים , נערים אימהות ואבות שרוצים לשנות. אני מאמינה בך, בכל אחד שרוצה לשנות גם אם השינוי הוא קטן, הוא יכול להשפיע. יצרתי תכנית לקידום אורח חיים בריא הנקראת ” בא לי בריא”, אותה העברתי ב- 5 שנים האחרונות בבתי ספר יסודיים , חטיבות ותיכונים באזור גדרה ובקיבוצים שבאזור מגוריי. התגובות שאני מקבלת ממורים , תלמידים והורים גורמות לי להבין שאני בדרך הנכונה. אני מאמינה שכל אחד יכול לשנות , אפילו אם השינוי הוא קטן הוא חשוב להתנעת התהליך.
מה נבשל: טוריטיות מקמח תירס וכוסמין עם צ’ילי קון קרנה (תבשיל שעועית), גרגירי תירס, וביצים קשות, לצד עגבניות חתוכות, בצל ירוק וכוסברה קצוצים לתיבול ומטבלי גוואקמולי, וסלסה פיקנטית.
מנחה: עמית מורג
סדנת טורטיות מכסיקניות לכל המשפחה הלחם העתיק של המכסיקנים הוא הטורטיה . הטורטיה מתאימה למי שרוצה להוריד מעט גלוטן מהתזונה . אנחנו נכין אותה מקמח תירס וכוסמין. נכין מספר ממרחים גם הם ממכסיקו : צ’ילי נון קרנה ( בבישול קצר) גווקאמולי גרעיני תירס סלסת עגבניות פיקנטית בצל ירוק ועלי כוסברה קצוצים נלמד להכין טורטיות ולרדד אותן דק דק נמלא בממרחים בריאים וטעימים ונשב לארוחת טורטיות מכסיקניות עשירה ומשביעה
על המנחה: אני עמית מורג, נשואה ואימא ל- 3 בגילאי העשרה. בוגרת תזונה טבעית וצמחי מרפא במכללת רידמן. מנחת סדנאות בישול לילדים ונוער ולמשפחות שרוצות להכניס יותר בריאות הביתה. מאז שיש לי משפחה התחלתי לחשוב על הבריאות שלנו לזמן ארוך = אורח חיים בריא. שיניתי , בראתי מתכונים , ניסיתי חדשים, הכנסתי ירקות בכל ארוחה כחלק מחיינו… היום זה אולי פשוט לי , אז זה היה אתגר. היום אני מעבירה את האהבה שיש לי למתכונים בריאים לתוך הסדנאות שאני מדריכה בהם ילדים , נערים אימהות ואבות שרוצים לשנות. אני מאמינה בך, בכל אחד שרוצה לשנות גם אם השינוי הוא קטן, הוא יכול להשפיע. יצרתי תכנית לקידום אורח חיים בריא הנקראת ” בא לי בריא”, אותה העברתי ב- 5 שנים האחרונות בבתי ספר יסודיים , חטיבות ותיכונים באזור גדרה ובקיבוצים שבאזור מגוריי. התגובות שאני מקבלת ממורים , תלמידים והורים גורמות לי להבין שאני בדרך הנכונה. אני מאמינה שכל אחד יכול לשנות , אפילו אם השינוי הוא קטן הוא חשוב להתנעת התהליך.
מה נבשל: טוריטיות מקמח תירס וכוסמין עם צ’ילי קון קרנה (תבשיל שעועית), גרגירי תירס, וביצים קשות, לצד עגבניות חתוכות, בצל ירוק וכוסברה קצוצים לתיבול ומטבלי גוואקמולי, וסלסה פיקנטית.
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.