מאורז עד מיסו ומה שבינהם

ספרית VOD פתוחה לחברי תודעה בריאה.

להתחברות או הרשמה לחצו כאן

סתיו לבן

אהלן אני סתיו לבן בן 26. מאז ומתמיד אני נמצא במטבח, מחפש תהליכים שונים ליצירת אוכל וטעמים. בשנים האחרונות גיליתי את עולם ההתססות והשאר היסטוריה.
בעקבות הקורונה הקמתי מיזם יחד עם בת הזוג שלי נטע שנקרא “מתסיס”, בו אנו מנגישים את בשורת המותססים לקהל הרחב.

סתיו לבן

אהלן אני סתיו לבן בן 26. מאז ומתמיד אני נמצא במטבח, מחפש תהליכים שונים ליצירת אוכל וטעמים. בשנים האחרונות גיליתי את עולם ההתססות והשאר היסטוריה.
בעקבות הקורונה הקמתי מיזם יחד עם בת הזוג שלי נטע שנקרא “מתסיס”, בו אנו מנגישים את בשורת המותססים לקהל הרחב.

על ההרצאה

בסדנא נלמד מה זה קוג’י, יתרונותיו הבריאותיים ויישומיים במטבח. איך מכינים מיסו? למה ברוטב סויה יש גלוטן? והאם אפשר לכבוש ולשמר ירקות בעזרת פטריית הקוג’י?

 

תכנים נוספים שיכולים לעניין אותך

It seems we can't find what you're looking for.
It seems we can't find what you're looking for.

מאורז עד מיסו ומה שבינהם

תודה שבחרת להצטרף לרשימת התפוצה אנה מלא/י את המייל שלך כאן:

כתוב את הכותרת כאן

ראשון בבוקר

בועז עמיחי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.