דפנה אמון מורה לתזונה חיה ובריאות טבעית ושפית של רו-פוד. אוכלת תזונה טבעונית המבוססת בעיקר על פירות וירקות חיים, מזה 10 שנים. בוגרת התוכנית ללימודי RAW-FOOD של ד”ר ריק וד”ר קארין דינה, בוגרת קורס “תזונה וריפוי טבעיים” של ענת ארגמן. יוצרת קורסים און-ליין להכנת מתכונים, יוזמת סמינרים וסופי שבוע של בריאות, משתתפת בתוכניות טלוויזיה, בעלת מיזם עסקי-חברתי להפצת פירות וירקות.
דפנה אמון מורה לתזונה חיה ובריאות טבעית ושפית של רו-פוד. אוכלת תזונה טבעונית המבוססת בעיקר על פירות וירקות חיים, מזה 10 שנים. בוגרת התוכנית ללימודי RAW-FOOD של ד”ר ריק וד”ר קארין דינה, בוגרת קורס “תזונה וריפוי טבעיים” של ענת ארגמן. יוצרת קורסים און-ליין להכנת מתכונים, יוזמת סמינרים וסופי שבוע של בריאות, משתתפת בתוכניות טלוויזיה, בעלת מיזם עסקי-חברתי להפצת פירות וירקות.
אם יש סוד אחד שיגרום לך לאכול תמיד עד שובע וסיפוק, ליהנות מאוכל מתוק וטעים וכל זה תוך שמירה על משקל גוף אידיאלי, הייתי מאמצת רק את רעיון “הצפיפות הקלורית”. אם את כמוני, אוהבת לאכול ולמלא את הקיבה עד שובע, אני מזמינה אותך להשאיר מאחור מושגים כמו כח-רצון ולהשתחרר ממגבלת הקלוריות ולהצטרף להרצאה. יהיה גם מתכון מעשי בו נלמד להכין סלט צבעוני ברוטב אסייתי משגע
אם יש סוד אחד שיגרום לך לאכול תמיד עד שובע וסיפוק, ליהנות מאוכל מתוק וטעים וכל זה תוך שמירה על משקל גוף אידיאלי, הייתי מאמצת רק את רעיון “הצפיפות הקלורית”. אם את כמוני, אוהבת לאכול ולמלא את הקיבה עד שובע, אני מזמינה אותך להשאיר מאחור מושגים כמו כח-רצון ולהשתחרר ממגבלת הקלוריות ולהצטרף להרצאה. יהיה גם מתכון מעשי בו נלמד להכין סלט צבעוני ברוטב אסייתי משגע
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.