גיל מעוז-״אבא גיל״ עוסק בבישול בריא כבר כ-20 שנה. בשנת 2005 הקים את מסעדה חלוצה בתחומה שפעלה בתל אביב כ-10 שנים ונתנה אופציה בריאה, אורגנית, טבעונית וללא גלוטן. כיום גר עם אשתו וילדיו בגליל מבשל אוכל שנשלח ללקוחותיו ברחבי הארץ ומלמד בישול.
גיל מעוז-״אבא גיל״ עוסק בבישול בריא כבר כ-20 שנה. בשנת 2005 הקים את מסעדה חלוצה בתחומה שפעלה בתל אביב כ-10 שנים ונתנה אופציה בריאה, אורגנית, טבעונית וללא גלוטן. כיום גר עם אשתו וילדיו בגליל מבשל אוכל שנשלח ללקוחותיו ברחבי הארץ ומלמד בישול.
הסדנה תעסוק בבישול בריא, טבעוני וללא גלוטן, תפתח אפשרויות ותראה דרכי הכנה וטכניקות שמאפשרות לנו להגיע לתוצאות טעימות ומספקות ללא שימוש בקמח או ביצים. וגם נכין 2 מתכונים.
לצפייה במתכוני הסדנה ניתן ללחוץ כאן.
הסדנה תעסוק בבישול בריא, טבעוני וללא גלוטן, תפתח אפשרויות ותראה דרכי הכנה וטכניקות שמאפשרות לנו להגיע לתוצאות טעימות ומספקות ללא שימוש בקמח או ביצים. וגם נכין 2 מתכונים.
לצפייה במתכוני הסדנה ניתן ללחוץ כאן.
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.