בישול פראי

ספרית VOD פתוחה לחברי תודעה בריאה.

להתחברות או הרשמה לחצו כאן

טל דדון

בן 37 נשוי להדר אב לנינה-מאי. אני מבשל מאז ומתמיד כיום תחת שאלת המחקר – “מהו מטבח מרפא?” נושאים כגון “בישול אינטואיטיבי”, “אכילה מודעת” ו”הקיבה כמוח שני” מעוררים בי השראה ונוטעים בי מרץ ושמחה בעשייה.

טל דדון

בן 37 נשוי להדר אב לנינה-מאי. אני מבשל מאז ומתמיד כיום תחת שאלת המחקר – “מהו מטבח מרפא?” נושאים כגון “בישול אינטואיטיבי”, “אכילה מודעת” ו”הקיבה כמוח שני” מעוררים בי השראה ונוטעים בי מרץ ושמחה בעשייה.

על ההרצאה

כיצד להביא את הפרא אל הצלחת?
מחד- המיקוד יהיה על בישול אינטואיטיבי. מאידך, יציאה ממרחב הנוחות אל הפרא ואז חזרה אליו מזמנות חוויה מאתגרת.
במוקד – פטריות היער – מושא תשוקתו של כל לקט. נבין את איכויותיהן ונייצר מנה פשוטה להכנה אך כזו המביאה את איכותן של הפטריות לידי ביטוי.
אנא הכינו את הפטריות האהובות עליכם (עדיף פטריות יער/ירדן/אויסטר ו/או שיטאקי).

הנחיות לקראת המפגש:
אנא הכינו את הפטריות האהובות עליכם (עדיף פטריות יער/ירדן/אויסטר ו/או שיטאקי)

 

תכנים נוספים שיכולים לעניין אותך

It seems we can't find what you're looking for.
It seems we can't find what you're looking for.

בישול פראי

תודה שבחרת להצטרף לרשימת התפוצה אנה מלא/י את המייל שלך כאן:

כתוב את הכותרת כאן

ראשון בבוקר

בועז עמיחי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.