בן 37 נשוי להדר אב לנינה-מאי. אני מבשל מאז ומתמיד כיום תחת שאלת המחקר – “מהו מטבח מרפא?” נושאים כגון “בישול אינטואיטיבי”, “אכילה מודעת” ו”הקיבה כמוח שני” מעוררים בי השראה ונוטעים בי מרץ ושמחה בעשייה.
בן 37 נשוי להדר אב לנינה-מאי. אני מבשל מאז ומתמיד כיום תחת שאלת המחקר – “מהו מטבח מרפא?” נושאים כגון “בישול אינטואיטיבי”, “אכילה מודעת” ו”הקיבה כמוח שני” מעוררים בי השראה ונוטעים בי מרץ ושמחה בעשייה.
כיצד להביא את הפרא אל הצלחת?
מחד- המיקוד יהיה על בישול אינטואיטיבי. מאידך, יציאה ממרחב הנוחות אל הפרא ואז חזרה אליו מזמנות חוויה מאתגרת.
במוקד – פטריות היער – מושא תשוקתו של כל לקט. נבין את איכויותיהן ונייצר מנה פשוטה להכנה אך כזו המביאה את איכותן של הפטריות לידי ביטוי.
אנא הכינו את הפטריות האהובות עליכם (עדיף פטריות יער/ירדן/אויסטר ו/או שיטאקי).
הנחיות לקראת המפגש:
אנא הכינו את הפטריות האהובות עליכם (עדיף פטריות יער/ירדן/אויסטר ו/או שיטאקי)
כיצד להביא את הפרא אל הצלחת?
מחד- המיקוד יהיה על בישול אינטואיטיבי. מאידך, יציאה ממרחב הנוחות אל הפרא ואז חזרה אליו מזמנות חוויה מאתגרת.
במוקד – פטריות היער – מושא תשוקתו של כל לקט. נבין את איכויותיהן ונייצר מנה פשוטה להכנה אך כזו המביאה את איכותן של הפטריות לידי ביטוי.
אנא הכינו את הפטריות האהובות עליכם (עדיף פטריות יער/ירדן/אויסטר ו/או שיטאקי).
הנחיות לקראת המפגש:
אנא הכינו את הפטריות האהובות עליכם (עדיף פטריות יער/ירדן/אויסטר ו/או שיטאקי)
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.