מומחית למטבח מקרוביוטי טבעוני ובעלת קייטרינג ייחודי המציע תפריט בהתאמה אישית בהתאם למצבו הבריאותי של המטופל.
מנחה סדנאות בישול מקרוביוטי עובדת מזה 20 שנה בצמוד לד”ר מירה ניאזוב ומדריכת תזונה ע””פ שיטתה. בעלת ניסיון עשיר בבישול עבור מטופלים ועבודה משותפת עם מטפלים במתן ליווי ותמיכה תזונתית למטופלים במצבים רפואיים שונים (סיוע לחולי סרטן, בעיות במערכת העיכול, צליאק, סכרת, לחץ דם ועוד).
מאמינה כי יש לשאוף לתזונה “מתאימה” כי לא כל מזון בריא הוא בהכרח מתאים לאדם. יש להכיר את האנרגיה שכל מזון מביא עמו ולבשל בתבונה מתוך הכרה והבנה של המצב הבריאותי האישי.
מומחית למטבח מקרוביוטי טבעוני ובעלת קייטרינג ייחודי המציע תפריט בהתאמה אישית בהתאם למצבו הבריאותי של המטופל.
מנחה סדנאות בישול מקרוביוטי עובדת מזה 20 שנה בצמוד לד”ר מירה ניאזוב ומדריכת תזונה ע””פ שיטתה. בעלת ניסיון עשיר בבישול עבור מטופלים ועבודה משותפת עם מטפלים במתן ליווי ותמיכה תזונתית למטופלים במצבים רפואיים שונים (סיוע לחולי סרטן, בעיות במערכת העיכול, צליאק, סכרת, לחץ דם ועוד).
מאמינה כי יש לשאוף לתזונה “מתאימה” כי לא כל מזון בריא הוא בהכרח מתאים לאדם. יש להכיר את האנרגיה שכל מזון מביא עמו ולבשל בתבונה מתוך הכרה והבנה של המצב הבריאותי האישי.
עקרונות בישול בתזונה המקרוביוטית – המלצות עיקריות וממה כדאי להימנע, ציוד ופרודוקטים שימושיים במטבח המקרוביוטי, הדגמות של בישול מקרוביוטי – משקה קוזו אומבושי, קציצות דוחן, שיפודי טופו ועוד ככל שיותיר הזמן..
עקרונות בישול בתזונה המקרוביוטית – המלצות עיקריות וממה כדאי להימנע, ציוד ופרודוקטים שימושיים במטבח המקרוביוטי, הדגמות של בישול מקרוביוטי – משקה קוזו אומבושי, קציצות דוחן, שיפודי טופו ועוד ככל שיותיר הזמן..
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.