פיצה, קולה ותפוח: מה הקשר למחלות מעיים?

ספרית VOD פתוחה לחברי תודעה בריאה.

להתחברות או הרשמה לחצו כאן

עדי זוסמן

עדי זוסמן, RD BSc M BA, דיאטנית קלינית, מייסדת ומנהלת המרכז ובית הספר לבריאות מערכת העיכול “דרך הבטן”. תזונאית קלינית, עם 30 שנות ניסיון, מפתחת של גישה חדשנית לטיפול במחלות והפרעות של מערכת העיכול. בוגרת האוניברסיטה העברית והדסה ע””כ משנת 1991, לאורך השנים בהם עבדה בקופות חולים וחברות גדולות, הבינה שלא די בייעוץ תזונתי קונבנציונלי למחלות מעיים, הנלמד באקדמיה, ופיתחה שיטת טיפול מיוחדת, אותה מכנה “שיטה גסטרו- אינטגרטיבית”, קרי- משולבת. לאורך הקריירה ניהלה תחום של הזנה תוך ורידית, השתלמה ברפואה סינית ואימון רגשי, עדי פיתחה את המודל הטיפולי המשלב בתוכו תזונה, דיקור + צמחי מרפא ופסיכותרפיה גופנית. “דרך הבטן” הוקם ב2015 ומאז הפך למרכז המוביל, אשר מביא את המטופלים לתוצאות יוצאות דופן, גם במקרים בהם בתי החולים הרימו ידיים. במרכז עובד צוות מוכשר ומודרך של דיאטניות, מטפלים ברפואה סינית ופסיכותרפיסטים. מאז 2018 עדי מלמדת ומכשירה תזונאים ונטורופטים לטפל על פי השיטה שלה שמוכיחה את עצמה בקבלת תוצאות יוצאות דופן בקרב מטופלים. מרצה מבוקשת בכנסים והשתלמויות לקהל הרחב, אחיות, רופאים ודיאטנים, הקימה ומנהלת את הפורום הגדול ביותר בפייסבוק לחולים כרוניים “לחיות בשלום עם קרוהן וקוליטיס”, וכן קבוצת בעלי מעי רגיש והסובלים מרפלוקס, גסטריטיס וכד’. דוברת עברית ורוסית. אמא לבת ושני בנים בוגרים, מתגוררת במרכז הארץ.

עדי זוסמן

עדי זוסמן, RD BSc M BA, דיאטנית קלינית, מייסדת ומנהלת המרכז ובית הספר לבריאות מערכת העיכול “דרך הבטן”. תזונאית קלינית, עם 30 שנות ניסיון, מפתחת של גישה חדשנית לטיפול במחלות והפרעות של מערכת העיכול. בוגרת האוניברסיטה העברית והדסה ע””כ משנת 1991, לאורך השנים בהם עבדה בקופות חולים וחברות גדולות, הבינה שלא די בייעוץ תזונתי קונבנציונלי למחלות מעיים, הנלמד באקדמיה, ופיתחה שיטת טיפול מיוחדת, אותה מכנה “שיטה גסטרו- אינטגרטיבית”, קרי- משולבת. לאורך הקריירה ניהלה תחום של הזנה תוך ורידית, השתלמה ברפואה סינית ואימון רגשי, עדי פיתחה את המודל הטיפולי המשלב בתוכו תזונה, דיקור + צמחי מרפא ופסיכותרפיה גופנית. “דרך הבטן” הוקם ב2015 ומאז הפך למרכז המוביל, אשר מביא את המטופלים לתוצאות יוצאות דופן, גם במקרים בהם בתי החולים הרימו ידיים. במרכז עובד צוות מוכשר ומודרך של דיאטניות, מטפלים ברפואה סינית ופסיכותרפיסטים. מאז 2018 עדי מלמדת ומכשירה תזונאים ונטורופטים לטפל על פי השיטה שלה שמוכיחה את עצמה בקבלת תוצאות יוצאות דופן בקרב מטופלים. מרצה מבוקשת בכנסים והשתלמויות לקהל הרחב, אחיות, רופאים ודיאטנים, הקימה ומנהלת את הפורום הגדול ביותר בפייסבוק לחולים כרוניים “לחיות בשלום עם קרוהן וקוליטיס”, וכן קבוצת בעלי מעי רגיש והסובלים מרפלוקס, גסטריטיס וכד’. דוברת עברית ורוסית. אמא לבת ושני בנים בוגרים, מתגוררת במרכז הארץ.

על ההרצאה

לאורך השנים בהן עבדתי בקופות חולים וחברות גדולות, הבנתי שלא די בייעוץ תזונתי קונבנציונלי למחלות מעיים, הנלמד באקדמיה, ופיתחתי שיטת טיפול מיוחדת – “שיטה גסטרו- אינטגרטיבית”, קרי- משולבת. בהרצאה זו אדבר על טעויות שנעשו בקליניקה במשך עשורים בתזונה של חולי מעיים ואיך לתקן אותן עוד היום.

 

פיצה, קולה ותפוח: מה הקשר למחלות מעיים?

תודה שבחרת להצטרף לרשימת התפוצה אנה מלא/י את המייל שלך כאן:

לא מצליחים להתחבר?
אנא כתבו לנו דרך הטופס ואנו ניצור איתכם קשר בהקדם

כתוב את הכותרת כאן

ראשון בבוקר

בועז עמיחי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תודה שפנית אלינו.
אנו נבדוק את פנייתך וניצור איתך קשר בהקדם דרך האימייל.