ד”ר אורי מאיר צ’יזיק הוא חוקר ההיסטוריה והפוליטיקה של הרפואה והתזונה, יועץ לבריאות בקהילות שונות, מומחה לליקוט צמחי-בר למאכל, כותב הספרים: “המדריך לליקוט צמחי-בר למאכל”, “דברים שאוכלים מכאן”, “מזון ואיזון” והספר החדש “התססה מקומית”. ד”ר מאיר-צ’יזיק מחייה מסורות אוכל מקומיות במחקר, בכיתה, בשטח ובמטבח. מייסד ומקים “המרכז להנהגת הבריאות”, בקיבוץ נווה איתן.
ד”ר אורי מאיר צ’יזיק הוא חוקר ההיסטוריה והפוליטיקה של הרפואה והתזונה, יועץ לבריאות בקהילות שונות, מומחה לליקוט צמחי-בר למאכל, כותב הספרים: “המדריך לליקוט צמחי-בר למאכל”, “דברים שאוכלים מכאן”, “מזון ואיזון” והספר החדש “התססה מקומית”. ד”ר מאיר-צ’יזיק מחייה מסורות אוכל מקומיות במחקר, בכיתה, בשטח ובמטבח. מייסד ומקים “המרכז להנהגת הבריאות”, בקיבוץ נווה איתן.
מה עובר על המזון שלנו מהרגע שהוא נכנס לפה ועד שאנו הולכים לשירותים? מערכת העיכול האנושית היא אחת המערכות המורכבות והמתוחכמות הפועלות ומפעילות את הגוף האנושי, בהרצאה נספר על תפקידו של כל איבר בתהליך העיכול, כיצד גילו את אופי הפעילות של האיברים במערכת, ומדוע בכלל חשוב לנו לדעת כיצד פועלת המערכת.
מה עובר על המזון שלנו מהרגע שהוא נכנס לפה ועד שאנו הולכים לשירותים? מערכת העיכול האנושית היא אחת המערכות המורכבות והמתוחכמות הפועלות ומפעילות את הגוף האנושי, בהרצאה נספר על תפקידו של כל איבר בתהליך העיכול, כיצד גילו את אופי הפעילות של האיברים במערכת, ומדוע בכלל חשוב לנו לדעת כיצד פועלת המערכת.
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.