בן 37 נשוי להדר אב לנינה-מאי. אני מבשל מאז ומתמיד כיום תחת שאלת המחקר – “מהו מטבח מרפא?” נושאים כגון “בישול אינטואיטיבי”, “אכילה מודעת” ו”הקיבה כמוח שני” מעוררים בי השראה ונוטעים בי מרץ ושמחה בעשייה.
בן 37 נשוי להדר אב לנינה-מאי. אני מבשל מאז ומתמיד כיום תחת שאלת המחקר – “מהו מטבח מרפא?” נושאים כגון “בישול אינטואיטיבי”, “אכילה מודעת” ו”הקיבה כמוח שני” מעוררים בי השראה ונוטעים בי מרץ ושמחה בעשייה.
שם המנחה: טל דדון
על הסדנה: נערוך דיון אקולוגי אנתרופולוגי
ניכנס לעולם ההתססה העתיק ונבין את חשיבותה למין האנושי
נדבר ונלמד על טכניקות התססה עתיקות כחדשות ועל חשיבותה בתזונה ולמיקרוביום שלנו.
על המנחה: בן 37 נשוי להדר אב לנינה-מאי. מבשל מאז ומתמיד, כיום תחת שאלת המחקר – “מהו מטבח מרפא?”. נושאים כגון בישול אינטואיטיבי, אכילה מודעת והקיבה כמוח שני הם מקורות ההשראה שלו ונוטעים בו מרץ ושמחה בעשייה.
שם המנחה: טל דדון
על הסדנה: נערוך דיון אקולוגי אנתרופולוגי
ניכנס לעולם ההתססה העתיק ונבין את חשיבותה למין האנושי
נדבר ונלמד על טכניקות התססה עתיקות כחדשות ועל חשיבותה בתזונה ולמיקרוביום שלנו.
על המנחה: בן 37 נשוי להדר אב לנינה-מאי. מבשל מאז ומתמיד, כיום תחת שאלת המחקר – “מהו מטבח מרפא?”. נושאים כגון בישול אינטואיטיבי, אכילה מודעת והקיבה כמוח שני הם מקורות ההשראה שלו ונוטעים בו מרץ ושמחה בעשייה.
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.