מילד.ה לנער.ה – טקסי מעבר

בהנחיית ד"ר ירון שוורץ

מנחה: ד”ר ירון שוורץ

תרבויות רבות ציפו וחלקן עדיין מצפות, מנערים לעבור טקס חניכה שמיד לאחריו מוכר הנער כבוגר. ביחידה זו נלמד לעצב יחד עם בני הנוער טקס שכזה אשר יוכל לעזור להבין מה משמעותה של המילה ״בגרות״ וכיצד ניתן לעזור להם לפתח חשיבה והבנה ביקורתית על המשמעויות השונות של להיות מתבגרים ללא לפחד ומתוך התרגשות לקראת האתגר הגדול שלפניהם.

על המנחה: ד”ר ירון שוורץ הוא מומחה לגבריות, מגדר וחינוך. אקטיביסט בתחום של מנעת אלימות מגדרית מזה 17 שנה. מרצה באונ׳ בר-אילן בתוכנית ללימודי מגדר ומלמד קורסים על מיניות של בני נוער וחינוך נערים לשוויון מגדרי, רכז תחום המגדר בתיכון הדתי-ניסויי הרטמן לבנים בירושלים. יועץ פדגוגי של עמותת אל-הלב וחבר בועד המנהל של עמותת אסל״י.

על המנחה:

ד״ר ירון שוורץ – מומחה לגבריות, מגדר וחינוך. אקטיביסט בתחום של מינעת אלימות מגדרית מזה 17 שנה.  מרצה באונ׳ בר-אילן בתוכנית ללימודי מגדר ומלמד קורסים על מיניות של בני נוער וחינוך נערים לשוויון מגדרי, רכז תחום המגדר בתיכון הדתי-ניסויי הרטמן לבנים בירושלים. יועץ פדגוגי של עמותת אל-הלב וחבר בועד המנהל של עמותת אסל״י.
yaronschwartz.com/

מילד.ה לנער.ה – טקסי מעבר

תודה שבחרת להצטרף לרשימת התפוצה אנא מלא/י את המייל שלך כאן:

תודה שבחרת להצטרף לרשימת התפוצה אנה מלא/י את המייל שלך כאן:

הכניסו את האימייל שרשום במערכת

אנא כתבו לנו דרך הטופס ואנו ניצור איתכם קשר בהקדם

כתוב את הכותרת כאן

ראשון בבוקר

בועז עמיחי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תודה שפנית אלינו.
אנו נבדוק את פנייתך וניצור איתך קשר בהקדם דרך האימייל.