על ההרצאה: מה כל זה אומר בתכל’ס? מה אני צריכה לעשות מחר בבוקר בשביל ליישם את זה במטבח הפרטי שלי?
נתחיל בבסיס – שומן איכותי ובישול מזין.
נשוחח על התכונות והשימושים השונים של שומן בבישול מהבחינה הקולינרית.
נדגים הכנה של שתי מנות בסיס שמהן ניתן לפתח עולם קולינרי עשיר, בריא ומיטיב
נלמד על חשיבות השומן בבישול, ואיך בוחרים שומן שיעשה לנו טוב בצלחת, ובחיים.
המשתתפים יקבלו חוברת מתכונים בנוסף לסדנא עצמה.
על המרצה: תום בעבור, מנחת קבוצות, בוגרת לימודי קונדיטוריה ובוגרת קורס התמקדות בבית.מבשלת אוטודידקטית, מתמחה בבישול מהצומח – פשוט, טעים ובריא
עובדת בהנחיית קבוצות מעל ל-20 שנה, ומתמקדת בלימודי בישול בריא בעשור האחרון – בקורסים ובסדנאות שלי, בכל איזור המרכז השרון והשפלה.
מנהלת צוות מבשלות מקצועי בפרישה ארצית, מפתחת מתכונים טעימים ובריאים באופן שוטף עבור לקוחות הבישולים שלנו ועבור תלמידותי ותלמידי
על ההרצאה: מה כל זה אומר בתכל’ס? מה אני צריכה לעשות מחר בבוקר בשביל ליישם את זה במטבח הפרטי שלי?
נתחיל בבסיס – שומן איכותי ובישול מזין.
נשוחח על התכונות והשימושים השונים של שומן בבישול מהבחינה הקולינרית.
נדגים הכנה של שתי מנות בסיס שמהן ניתן לפתח עולם קולינרי עשיר, בריא ומיטיב
נלמד על חשיבות השומן בבישול, ואיך בוחרים שומן שיעשה לנו טוב בצלחת, ובחיים.
המשתתפים יקבלו חוברת מתכונים בנוסף לסדנא עצמה.
על המרצה: תום בעבור, מנחת קבוצות, בוגרת לימודי קונדיטוריה ובוגרת קורס התמקדות בבית.מבשלת אוטודידקטית, מתמחה בבישול מהצומח – פשוט, טעים ובריא
עובדת בהנחיית קבוצות מעל ל-20 שנה, ומתמקדת בלימודי בישול בריא בעשור האחרון – בקורסים ובסדנאות שלי, בכל איזור המרכז השרון והשפלה.
מנהלת צוות מבשלות מקצועי בפרישה ארצית, מפתחת מתכונים טעימים ובריאים באופן שוטף עבור לקוחות הבישולים שלנו ועבור תלמידותי ותלמידי
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.