תזונה מוח ומערכת העצבים – איך אוכלים את זה?

ספרית VOD פתוחה לחברי תודעה בריאה.

להתחברות או הרשמה לחצו כאן

על ההרצאה

על ההרצאה: מה כל זה אומר בתכל’ס? מה אני צריכה לעשות מחר בבוקר בשביל ליישם את זה במטבח הפרטי שלי?
נתחיל בבסיס – שומן איכותי ובישול מזין.
נשוחח על התכונות והשימושים השונים של שומן בבישול מהבחינה הקולינרית.
נדגים הכנה של שתי מנות בסיס שמהן ניתן לפתח עולם קולינרי עשיר, בריא ומיטיב
נלמד על חשיבות השומן בבישול, ואיך בוחרים שומן שיעשה לנו טוב בצלחת, ובחיים.
המשתתפים יקבלו חוברת מתכונים בנוסף לסדנא עצמה.

על המרצה:
 תום בעבור, מנחת קבוצות, בוגרת לימודי קונדיטוריה ובוגרת קורס התמקדות בבית.מבשלת אוטודידקטית, מתמחה בבישול מהצומח – פשוט, טעים ובריא
עובדת בהנחיית קבוצות מעל ל-20 שנה, ומתמקדת בלימודי בישול בריא בעשור האחרון – בקורסים ובסדנאות שלי, בכל איזור המרכז השרון והשפלה.
מנהלת צוות מבשלות מקצועי בפרישה ארצית, מפתחת מתכונים טעימים ובריאים באופן שוטף עבור לקוחות הבישולים שלנו ועבור תלמידותי ותלמידי

 

תזונה מוח ומערכת העצבים – איך אוכלים את זה?

תודה שבחרת להצטרף לרשימת התפוצה אנה מלא/י את המייל שלך כאן:

לא מצליחים להתחבר?
אנא כתבו לנו דרך הטופס ואנו ניצור איתכם קשר בהקדם

כתוב את הכותרת כאן

ראשון בבוקר

בועז עמיחי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

תודה שפנית אלינו.
אנו נבדוק את פנייתך וניצור איתך קשר בהקדם דרך האימייל.