מפגש אינטרנטי מקוון – יום שבת 16.5 בשעה 20:00
במסגרת תוכנית הליווי ‘שותפים למסע’ אנחנו מזמינים אתכם להקרנת הסרט ‘אחרייך وراءك’ על משפחה שלמה שנקרעת בין הגשמת משאלת האם החולה בסרטן השד לבין דילמות חברתיות והלכה.
בתחילת המפגש תיערך הרצאה קצרה מאת בועז עמיחי, בסיום ההקרנה תתקיים שיחה עם התסריטאית, הבמאית וצלמת הבדואית רנא אבו פריחה.
באישון לילה, הורי עזבו את הבית שאבי בנה בתל שבע הבדואית ועברו, אולי “ברחו”, לעומר הבורגנית, יישוב יהודי הממוקם במרחק חמישה קילומטרים מתל שבע.
אמי רודיינה, חלתה בסרטן השד ובמשך עשר שנים של התמודדות עם המחלה משאלתה היחידה היתה להיקבר בעומר. היישוב מעולם לא נתקל או התמודד עם הסוגיה הזו, היכן לקבור את תושביו שאינם יהודים.
תוך כדי תהליך הפרידה מהאם, עמוד התווך של הבית, הסרט חודר לתוך האינטימיות המשפחתית, הסודות והדילמות, ומעלה שאלות נוקבות על זהות נשית ולאומית ועל שייכות לבית.
יש להירשם על מנת לקבלת קישור לרכישת הכרטיסים
על המנחה:
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.