בהנחיית סנדיה בר קמה · יום ראשון, 04.10 · 20:30-20:00
תוכנית חדשה במתכונת ייחודית:
“להיות אי לעצמךְ” – ההרצאה השבועית המקוונת עם סנדיה בר-קמה
‘רוחניות חילונית’ אצלך בסלון
רקע:
לקראת מותו של הבודהה הוא השאיר אחריו צוואה לא-כתובה ולא-שגרתית לקהילה המתרגלת. הוא אמר: “היו אי לעצמכן’ם.” כלומר, אל תפתחו תלות בשום דבר חיצוני, כי ביטחון אמיתי ואושר בר-קיימא אפשר למצוא רק בתוכנו, כאשר אנחנו “אי לעצמנו”.
מה זה אומר להיות אי לעצמנו?
איך אפשר לפתח יציבות של אי? איך לפתח את היכולת להיות בקשר עמוק עם מה שקורה מבלי להתערער או לשים חומות ושריון? איך להיות ברגישות מבלי לקחת ללב באופן שיגרום לנו מועקה וסבל? איך אפשר להיות באינטימיות עם החיים מבלי ליפול לחרדה וייאוש?
בדיוק בשביל זה התוכנית, שבה נשוחח, נתרגל ונלמד איך להיות אי לעצמנו.
זוהי תקופה מאתגרת ומורכבת; מלאה באי-ודאות ובלבול, ורובנו חוות וחווים דאגה, כעס, לחץ וסטרס. רובנו היינו רוצות’ים לעצור לרגע, לקחת אוויר, לפגוש את עצמנו, להתחבר לכאן ועכשיו כדי להירגע, להיזכר מי אני. לנשום.
לכן, אני רוצה להזמין אותך תוכנית חדשה וייחודית, של מפגש שבועי איתי, הרצאה על תכנים שונים ומגוונים, רק חצי שעה בשבוע. אצלך בבית. בכל זמן שנוח לך, לבחירתך.
בתוכנית נלמד:
הנושאים יהיו מגוונים ומכל תחומי החיים: התמודדות עם פחדים וחרדות, חמלה, תקשורת בינאישית, אינטימיות, חוויות מיסטיות, כעס ותסכול כְשערים לטרנספורמציה, היעוד של הנשמה, איך להתמודד עם רגשות אשמה, לדעת לנוח, משמעות המעשים שלנו בעולם, טבע הבודהה וטבע האדם, הזדקנות ומוות, אלוהים, מה זו אהבה, האם יש ניסים בעולם, איך אפשר לקבל את הדברים כפי שהם וגם לפעול למען שינוי, אושר עילאי, ועוד.
המפגש השבועי יכלול תכנים שישאבו השראה ממסורות שונות. נעסוק רק בתכנים שהם רלוונטיים לחיינו העמוסים במאה ה-21, ויכולים להיות עוגן שבועי של שפיות ושל תמיכה בהיותנו “אי לעצמנו”.
כולכן’ם מוזמנות’ים – אין צורך בניסיון קודם.
מתרגשת לפגוש אתכן/ם בתוכנית, סנדיה.
סדרה של 4 מפגשים מידי שבוע החל מה-1.11. 60 ש”ח לחברי וחברות תודעה בריאה, ו-90 ש”ח עבור מי שאינו/ה מנוי/ה.
על המנחה:
סנדיה בר-קמה, מתרגלת ומלמדת בדרך הדהרמה: דרך הלב והתבונה. משתמשת בכלים מהמסורת והתרגול הבודהיסטי ומהמסורת של האי-שניות (נון-דואל).
מורה ללימוד ותרגול מיינדפולנס, בודהיזם ומדיטציית ויפאסנה, מתרגלת ומלמדת מזה 25 שנים. חיתה 7 שנים חיי פרישות ותרגול באשרם ליוגה ומדיטציה בארצות הברית.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.