דיאטנית קלינית .M Sc, נטורופתית ודוקטורנטית לתזונה באוניברסיטה העברית.
העורכת הראשית של נייר העמדה בנושא סויה של ‘עתיד’- עמותת התזונאים בישראל ומשרד הבריאות. העורכת המדעית של ‘המדריך לטבעונות בריאה’ (הוצאת פוקוס).
מרצה בכנסי התזונה המובילים לקהל המקצועי ולקהל הרחב ובמסגרת קורס הכשרה לדיאטניות מטעם ‘עתיד’ בנושא צמחונות וטבעונות. כותבת ומתראיינת בעיתונות הכתובה, המקוונת, בטלוויזיה וברדיו. טבעונית מזה 17 שנים ובעלת קליניקה פרטית המתמחה בייעוץ לתזונה מהצומח.
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.